CEVA SANTÉ ANIMALE ROMANIA caută CONTABIL pentru sediul din București

Dintre responsabilităţi:

 ·       Contabilitate primară – înregistrarea documentelor financiar contabile.

·       Identifică și semnalează tranzacțiile complexe și neobișnuite.

·       Pregătește documentele necesare pentru acțiunile de audit.

·       Se asigură de acuratețea înregistrării tuturor tranzacțiilor în conformitate cu politicile contabile și reglementările fiscale.

·       Își utilizează cunoștințele din domeniul financiar-contabil pentru a furniza documentația și analizele justificative necesare realizării raportărilor financiare și a conturilor statutare pentru a asigura conformitatea cu reglementările locale și procedurile de grup și pentru a garanta un control intern adecvat.

·       Respectă procedurile interne și face propuneri de îmbunătățire a fluxurilor cu care are legatură prin specificul activității sale.

·       Monitorizează factorii de risc și semnalează riscurile identificate în domeniile definite prin procedurile și politicile interne.

·       Utilizează aplicațiile interne pentru a crea rapoarte relevante pentru management și vânzări, conform instrucțiunilor și procedurilor de lucru.

 

Profilul candidatului:

·       Studii de profil – Financiar, Contabilitate și care dorește să se dezvolte într-un mediu de lucru profesionist și prietenos

·       Bune cunoștințe ale legislației din domeniul financiar-contabil și care este la zi cu cunoștințele în domeniul său de expertiză

·       Experiență de lucru cu ERP JDE Oracle

·       Utilizare Microsoft Excel – nivel avansat

·       Limba engleză – cel puțin la nivel mediu

·       Bune abilități de comunicare interpersonală

·       Bune abilități de planificare și organizare a programului de lucru

              

Compensații și beneficii:

·       Salariu atractiv

·       Mediu de lucru provocator în context  internaţional

·       Dezvoltarea competențelor într-o echipă dinamică

·       Training-uri profesionale – participarea la training-uri interne sau externe organizate de companie sau de parteneri externi

 

Dacă sunteţi interesat de oferta noastră, vă rugăm trimiteţi un CV și o scurtă scrisoare de intenție la e-mail cristina.stroe-external@ceva.com.

Doar candidații selectați vor fi contactați.

Sus