Ceva in Romania

Ceva Sante Animale Romania SRL, parte a grupului Ceva Sante Animale - producator de medicamente, produse biologice si alte produse de uz veterinar, functioneaza in Romania inca din anul 1995.

Ceva Sante Animale ocupa pozitia 6 in topul mondial al companiilor care activeaza in domeniul farmaceutic veterinar, fiind de asemenea si cel de-al 4-lea producator de vaccinuri aviare in Europa. Ceva Sante Animale ofera produse inovative si in alte trei domenii: sistemul nervos si comportamentul animalelor de companie, reproductia animalelor si antiinfectioase.

Cu o experienta de 20 ani pe piata produselor farmaceutice veterinare din Romania, 

Gama de produse oferite de Ceva Sante Animale Romania acopera toate sectoarele de productie animaliera si in special pasari, porcine, rumegatoare, cabaline si animale de companie. In ultimii 5 ani, Ceva Sante Animale Romania a reusit, prin diversificarea portofoliului de produse si oferirea serviciilor de specialitate, sa isi dubleze atat portofoliul de clienti cat si cifra de afaceri.

Principalul atu al echipei Ceva este stransa legatura dintre reprezentatii sai de pe teren si clientii Ceva, specialistii Ceva Sante Animale Romania oferind servicii tehnice si de consultanta de inalta calitate in toate domeniile de crestere a animalelor: pasari, porcine si rumegatoare.

Programele de vaccinare si tratament personalizate, create de specialistii Ceva, demonstratiile tehnice pe teren, trainingul si materialele de prezentare – sunt doar cateva exemple de servicii complementare ce asigura utilizarea optima a fiecarui produs.

Sus