Contributii

Un numar impresionant de 75% dintre noile boli ce au atins omenirea au origine animala. Ceva Santé Animale aduce o contributie importanta in lupta la nivel modial impotriva brucelozei, gripei aviare si a altor zoonoze

Un numar impresionant de 75% dintre noile boli ce au atins omenirea au origine animala. Ceva Santé Animale aduce o contributie importanta in lupta la nivel modial impotriva brucelozei, gripei aviare si a altor zoonoze precum febra Q, care recent a devenit principala amenintare la adresa sanatatii publice in Olanda.

Conform WHO (Organizatia Mondiala a Sanatatii), sunt diagnosticate 500.000 de cazuri de bruceloza anual in randul populatiei. Bruceloza se transmite de la animal la om in principal prin inhalarea prafului in momentul manevrarii produselor contaminate cu bacteria brucella sau prin consumarea laptelui netratat colectat de la animale infectate.

Fiind singurul grup international de produse farmaceutice veterinare inca activ in domeniul controlului brucelozei, Ceva este partener in campaniile de prevenire realizate in tarile in care aceasta patologie este foarte endemica. Grupul ofera autoritatilor din domeniul sanatatii solutii de vaccinare comprehensive, combinand produsul insusi cu expertiza tehnica a unuia dintre liderii mondiali in combaterea avorturi.

Ceva a dezvoltat un nou tip de vaccin, VECTROMUNE HVT-A1 (un vaccin vector), care a transformat compania intr-unul dintre jucatorii cheie in eforturile mondiale de prevenire a raspandirii gripei aviare.

Se previzioneaza ca pana in anul 2010 va exista un deficit de 50% in productia mondiala de productia de proteine. In acest context, Ceva se angajeaza sa gaseasca noi solutii in vederea imbunatatirii productiei de proteine animale in intreaga lume.  

Sus