Stiri Ceva Sante Animale Romania

Ceva Sante Animale Romania ofera acces imediat si in timp real la stirile relevante despre companie

Aceasta sectiune include informatii si resurse precum comunicate de presa actuale si de arhiva, kituri complete de media precum si copii ale rapoartelor anuale ce pot fi descarcate.

Va asteptam sa reveniti cat mai des in aceasta sectiune pentru a fi la curent cu noutatile Grupului Ceva si ale Ceva Sante Animale Romania! 

22 martie 2022

Dincolo de Covid: Cum trecerea de la tratament la prevenţie permite sectorului sănătății animale să conducă mutarea la One Medicine >

Acest articol se bazează pe o prezentare făcută de dr. Michael Hemprich, directorul de dezvoltare a afacerilor și strategie Ceva, la cel de-al 7-lea eveniment anual Animal Health, Nutrition and Technology Innovation Europe.

10 noiembrie 2021

Consecvenţa și siguranţa vaccinului imun-complex IBD. O formulare echilibrată, unică, antigen-anticorp >

Un vaccin imun-complex împotriva bursitei infecţioase (IBD) este o formulare echilibrată între un virus viu al bursitei infecţioase (tulpina Winterfield 2512) și un antiser hiperimun specific împotriva IBDV.

26 octombrie 2021

Precizia, cuvântul cheie în lupta contra paraziților la bovine >

Ca fermieri, veterinari și oameni, trebuie să acceptăm noile provocări legate de tratamentul paraziților. Pentru că mai puțin astăzi înseamnă mai mult mâine. Luați măsuri acum pentru a proteja eficacitatea deparazitantelor, sănătatea animalelor aflate în grija voastră, mediul înconjurător, încrederea consumatorilor și profitabilitatea fermei.

19 iulie 2021

Ceva susține sportul juvenil >

În luna aprilie 2020, echipele de baschet feminin 2008 și 2009 ale clubului de stat Olimpia București au dorit să participe la Turneul Internațional de Baschet din Viena, cu sprijinul câtorva sponsori, printre care și Ceva Santé România.

8 iunie 2021

Performanța continuă a vaccinului imun-complex IBD >

Vaccinul imun-complex IBD de referință, Transmune, a fost dezvoltat pentru a îmbunătați controlul unei amenințări globale constante a IBDV.

12 aprilie 2021

Vaccinurile COVID-19 explicate >

O comparație cu vaccinurile veterinare ne arată ceea ce este cu adevărat nou

13 august 2020

Coronavirusurile: ghid esential >

În acest articol sunt prezentate câteva informații despre coronavirusuri, precum și o cronologie a descoperirilor și realizărilor importante legate de acestea.

1 aprilie 2020

COVID-19 și modul în care experiența noastră din științele veterinare poate contribui la îmbunătățirea cunoștințelor >

Deși multe persoane aud despre coronavirusuri pentru prima dată, acest grup de virusuri și bolile pe care le pot provoca sunt foarte familiare pentru cercetători și clinicieni, inclusiv cei veterinari.

2 decembrie 2019

Magic Home >

o CASA plina de bucurie si speranta

18 noiembrie 2019

Bursa Ceva Cluj III >

Detaliile concursului nostru. Succes!

Sus