Calendare anuale

Inca din 2009, Ceva Sante Animale Romania sustine Fundatia Light Into Europe in ajutorarea persoanelor cu dizabilitati de vedere si auz.

Cainii ghizi sunt dresati special pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati de vedere sa se deplaseze independent si in siguranta. Un caine ghid este mai mult decat un animal, este un prienten de nadejde al persoanei nevazatoare, este mijlocul prin care aceasta din urma dobandeste o viata independenta, activa si productiva. 

In prezent, in Romania exista un singur caine ghid dresat, iar alti 8 sunt in dresaj. Fundatia Light into Europe este singura institutie care a dezvoltat acest serviciu in Romania.

In imaginile din calendar veti face cunostinta cu cateii aflati in dresaj, Lewis, Clint, Angus, Abigail, Arthur, Amos, Angus si Ares, dar si cu cativa dintre beneficiarii fundatiei, Elena, Dragos si Stefan, care in viitor vor beneficia de un caine ghid. 

Noile calendare sunt un mic ajutor oferit acestora. Daca doriti sa contribuiti la bunul mers al Fundatie, persoana de contact este dl Stan Platt, Presedinte Fundatie: stanplatt@lightintoeurope.org  

Last update: 24/03/2015

Sus