Prezentare generala

Condusa de dorinta de a inova, Ceva este compania cu cea mai rapida crestere in Top 10 companii din domeniul medical veterinar. Viziunea noastra depaseste bunastarea si sanatatea animalelor.

Se estimeaza ca un procent socant de 75% dintre bolile infectioase aparute la oameni sunt de origine animala sau aviara. Aceeste zoonoze, asa cum sunt ele cunoscute, sunt ceea ce ne obliga sa facem inovatii - sa invingem in lupta impotriva unor boli precum gripa aviara, bruceloza sau Febra Q. Ele reprezinta una dintre fortele care ne conduc si ne sustin viziunea : “Impreuna sa luptam pentru mai mult decat sanatatea animalelor”.

Colaboram cu numeroase programe sociale si de bunastare din intreaga lume pentru a da viata viziunii noastre - oriunde produsele si cunostintele noastre pot face diferenta si cu orice fel de parteneri. Din Uganda, lucrand cu proprietari de mici ferme si veterinari pentru a opri boala somnului, pana in Marea Britanie si SUA, unde furnizam zgarzi Adaptil® celor mai mari asociatii caritabile pentru bunastarea animalelor, pentru a putea ajuta in gasirea unor familii cainilor din adaposturi.

Suntem cu adevarat o companie la nivel mondial, cu birouri in 42 de tari si cu colaboratori in mai mult de 110 alte tari. Avem nu mai putin de 13 centre de cercetare-dezvoltare, 21 situri de productie si mai mult de 3500 de angajati in intreaga lume.

Sus