Parteneriate de afaceri si stiintifice

Ceva Santé Animale lucreaza cu o retea vasta de institutii de afaceri si stiintifice din intreaga lume

Ceva Santé Animale lucreaza cu o retea vasta de institutii de afaceri si stiintifice din intreaga lume. Favorizand parteneriatele cu universitatile, institutele, centrele de cercetare publice si private, Ceva este capabila nu numai sa tina pasul cu cele mai recente progrese in cercetare, dar si sa isi extinda si diversifice cunostintele stiintifice.

Nu credem ca cineva detine monopolul cunoasterii. Pentru gasirea celei mai bune solutii in prezent, trebuie sa cautam pe intregul glob focare reale de excelenta. Din acest motiv cercetarea interna a Ceva este raspandita in intreaga lume. In plus, noi recunoastem ca aliantele strategice cu parteneri externi sunt esentiale in stimularea si imbogatirea propriilor activitati de cercetare si dezvoltare.    

Un bun exemplu despre modul in care da roade parteneriatul cu institutiile stiintifice este dezvoltarea de catre Ceva a noului vaccin COXEVAC. Cu suportul Institutului National Francez de Cercetare Agricola (INRA) si al scolii veterinare Nantes Veterinary School, Ceva a dezvoltat noul vaccin impotriva Febrei Q, care este una din principalele zoonoze emergente in Europa.

Astfel de parteneriate de afaceri si stiintifice au oferit Ceva oportunitatea nepretuita de a colabora cu specialisti de marca din diversele domenii in care activam, permitandu-ne sa ne slefuim continuu propriile abilitati si propria expertiza pentru a putea dezvoltacele mai bune produse pentru clientii nostri.  

Marc Prikazsky, CEO Ceva, a descris oamenii de stiinta ca fiind "noii intreprinzatori" ai planetei. Daca aveti o idee de afaceri sau o idee stiintifica pe care doriti sa o dezvoltati independent si/sau in colaborare cu noi, va rogam sa ne contactati la urmatorul email: contact@ceva.com

Sus