Programe de ajutorare la nivel mondial

Campania "Stamp Out Sleeping sickness" (SOS) este un parteneriat public privat lansat in Kampala, Uganda, in Octombrie 2006. Ceva - membru activ al GALVmed, o alianta non-profit realizatat intre parteneri publici, privati si guvernamentali

Ceva si proiectul SOS 

Campania "Stamp Out Sleeping sickness" (SOS) este un parteneriat public privat lansat in Kampala in Uganda in Octombrie 2006. Acest parteneriat a fost realizat ca raspuns la o situatie de urgenta existenta in numeroase districte din Nordul Ugandei unde doua tulpini ale virusului HAT (Human African Trypanosomiasis) - cunoscut si ca "boala somnului" amenintau sa convearga. Programul SOS a sponsorizat pana in prezent tratamentul a 250 000 de vite in 5 districte: Apac, Dokolo, Kaberamaido, Lira si Amolatar, “curatand” animalele de infectie prin injectarea unei singure doze de tratament trypanocidal. Pentru prevenirea re-infectarii, acest tratament este urmat de aplicarea restrictionata a unui spray ce contine un insecticid si care se aplica in mod repetat pe picioarele si burta vacilor, de unde le place sa sehraneasca mustelor tsetse.

Initiativa SOS a avut succes in:

  1. Prevenirea convergentei celor doua forme de boala a somnului.
  2. Reducerea numarului de cazuri de imbolnavire cu boala somnului in aria unde a fost administrat tratamentul.
  3. Crearea de locuri de munca prin furnizarea de produse si servicii veterinare
  4. Imbunatatirea sanatatii si a nivelului de trai al vitelor si al oamenilor din zona SOS.

> Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul SOS.

Ceva si GALVmed

O alianta intre Ceva Santé Animale, comunitatea internationala, societatea civila si cercetatori poate ameliora semnificativ viata populatiilor dezavantajate. Ceva si-a luat angajamentul de a deveni un membru activ al GALVmed, o alianta non-profit realizatat intre parteneri publici, privati si guvernamentali fondata in prezent de catre Fundatia Bill si Melinda Gates. Prezenta Ceva in tarile dezvoltate si know-how-ul tehnic al companiei, in special in medicinala veterinara tropicala, isi vor aduce contributia la aceasta alianta ce are ca scop protejarea efectivului de animale si salvarea vietilor umane prin usurarea accesului la vaccinuri, diagnostice si medicina veterinara pana si celor mai saraci proprietari de efective de animale.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati GALVmed website

Ceva si caii

Ceva a ales sa directioneze eforturile sale de sponsorizare catre lumea cabalina, o zona sportiva despre care noi credem ca sintetizeaza legatura dintre oameni si animale. Am creat parteneriate cu calareti de mare succes precum Stephan Lafouge si Valérie Salles, furnizandu-le, de asemenea, si suport veterinar pentru caii lor.

Sus