Viziunea noastra

Sanatatea animalelor, a oamenilor si a planetei sunt legate în mod intrinsec. Lumea are nevoie de o abordare holistica a sanatatii, intelegand ca, protejand sanatatea animalelor si a mediului nostru, ne protejam propria sanatate si propriul viitor.

Deci ce inseamna cu adevarat ‘Together, beyond animal health’ ? Pentru noi reprezinta un angajament de a ajuta in trei directii majore:

  • Hranirea unei populatii in continua crestere

Lumea este in continua crestere, asadar a devenit vital a asigura oamenilor nu numai o cantitate suficienta de hrana, dar si ca aceasta sa fie de o calitate buna. Numai prin dezvoltarea unei agriculturi sustenabile si intensive vom fi putea hrani 9 miliarde de oameni - populatie estimata pentru 2050. Acesta este motivul pentru care am creat parteneriate cu producatorii de proteine animale in scopul gasirii unor modalitari eficiente de crestere a animalelor si cu un minim de stres.

  • Prevenirea zoonozelor

Pe masura cresterii mobilitatii noastre, creste si riscul declansarii unor grave pandemii - motiv pentru care ne dedicam eforturile in directia combaterii zoonozelor care poarta aceasta amenintare. Produsele si serviciile noastre, atat cele existente cat si cele in curs de inventare, vor ajuta autoritatile din domeniul sanatatii sa protejeze atat oamenii cat si animalele.

  • Avantajarea legaturii dintre oameni si animalele de companie 

Cu cat devenim mai urbanizati, cu atat creste importanta animalelor in viata noastra. Compania lor ne ofera confort si suport emotional incomensurabil - precum si reale beneficii pentru sanatatea si bunastarea noastra. Pe masura ce orasele se dezvolta, creste si rolul medicilor veterinari in educarea oamenilor sa traiasca in armonie cu animalele lor de companie. 

Aceasta tripla misiune este un ideal accesibil, dar pe care nu il putem atinge de unii singuri. Asadar ii provocam pe toti sa ia parte la aceasta incercare - deoarece numai lucrand impreuna cu alti profesionisti din domeniul sanatatii vom reusi sa acoperim in viitor necesitatile unei lumi intregi sanatoase.

 

Sus