Importanta responsabilitatii

Bunastarea sanatatii animalelor si a oamenilor, realizata intr-o maniera responsabila si etica, acesta este telul principal al intregii noastre activitati de cercetare si dezvoltare

In calitate de lider mondial al sanatatii animalelor, Ceva Santé Animale isi asuma responsabilitatea sa sociala nu numai de a contribui la bunastarea sanatatii animalelor si a oamenilor, ci de a face acest lucru intr-o maniera responsabila si etica. Acesta este si telul principal al intregii noastre activitati de cercetare si dezvoltare.

In acest timp de provocari fara egal atat din partea mediului economic cat si al celui inconjurator, Ceva isi da toata silinta sa creeze produse sigure pentru utilizatori sai, animale si consumatori.

Noi luam in serios protectia mediului inconjurator realizand in mod regulat studii ce analizeaza impactul deseurilor de origine animala asupra mediului.

Centrele noastre de cercetare si dezvoltare sunt foarte atente la bunastarea animalelor. Toate lucrarile realizate in aceste centre sunt guvernate de o Carta Etica in 12 puncte, al carei punct 7 precizeaza ca toate studiile efectuate asupra animalelor trebuie aprobate de comitetul intern de etica.

Ceva este un suporter vizibil si un contribuitor in diverse programe sociale si caritabile.  

Sus