Dincolo de vanzare

Ma numesc Razvan si sunt om de vanzari in cadrul echipei Ceva Sante Animale Romania

Salut,

Ma numesc Razvan si sunt om de vanzari in cadrul echipei Ceva Sante Animale Romania.

M-as putea numi insa la fel de bine Ovidiu, Claudiu, Adrian sau George.

Foarte diferiti, complementari in acelasi timp, alcatuim impreuna o echipa adevarata cu un scop precis, real, asumat: sa fim cei mai buni in ceea ce facem.

Sa fim cei de pe locul INTAI. Sa oferim solutii acolo unde altii nu au reusit.

Dincolo de bugete, dincolo de cifre, dincolo de vanzarea propriu zisa, am creat in timp o identitate a companiei care acum este un nume important pe piata veterinara din Romania.

Am pornit si am dus la capat zeci de proiecte de succes.

Am convins oamenii, partenerii nostri, sa adopte un altfel de comportament in relatiile comerciale: profesionalism, atitudine, corectitudine. Suntem prezenti peste tot pentru a schimba in bine lucrurile.

Am cautat si am gasit mereu solutii mai bune la orice situatii noi. Am invatat sa spunem DA si sa evitam orice alta varianta de raspuns. Pentru ca NU inseamna lipsa de optiuni, inseamna o poarta inchisa. Iar Ceva Sante Animale Romania si-a facut un scop din a deschide porti. Mereu exista „Ceva” de discutat, mereu exista „Ceva” de imbunatatit in vanzari.

Anul acesta sarbatoresc deceniul meu in Ceva Sante Animale Romania si sunt mandru de fiecare zi pe care am petrecut-o aici. Sunt mandru de tot ce am lasat in urma si privesc cu incredere spre ce avem in fata.

Am dovedit ce putem si nu ne ramane decat sa ne intrebam: CE URMEAZA?

Razvan Stana
Sales Representative West Transilvania
Ceva Sante Animale Romania

Sus