A TREIA EDITIE A Ceva UNIVERSITY ORGANIZATA IN ROMANIA

Seminar organizat la Poiana Brasov in Septembrie 2014

 In perioada 12-14 Septembrie 2014, Ceva Sante Animale  Romania a avut  onoarea sa organizeze a treia editie a  Ceva University in domeniul  patologiei aviare cu titlul  “Solutii prezente si viitoare in controlul Bronsitei  Infectioase Aviare si Bolii de Gumboro”. Cu acest prilej a  fost lansat  oficial in Romania produsul de referinta pentru  controlul Bronsitei  Infectioase, Cevac IBird. La acest  simpozion au fost prezenti 140 de  specialisti din domeniul  avicol, reprezentand peste 90% din companiile  angajate in  productia de oua, pui de o zi si carne de pasare din  Romania.

 In prima zi de prezentari si discutii am impartasit clientilor  nostri informatii stiintifice actualizate legate de Bronsita  infectioasa la nivel national si international, in prezentarile  ‘’Informatii stiintifice actualizate despre Bronsita Infectioasa  Aviara’’ (C. Cazaban), ‘’Controlul Bronsitei Infectioase  Aviare‘’ (P. Paulet) si ‘’Teste de teren in Romania’’ (V.  Bejan).

A doua zi a fost rezervata Bursitei Infectioase Aviare si tehnicilor de vaccinare: ‘’Stop the Gumboro Cycle’’ (C. Cazaban, B. Alva), ‘’Solutiile inovatoare de vaccinare in statiile de incubatie - Vaccinare inovo’’ (D. van GRIEKEN) si ‘’Vaccinare subcutanata si prin aerosoli‘’ (A. Mocanu).

Evenimentul a avut loc sub egida Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, participantii primind la final diplome de participare, fiind rasplatiti cu puncte in Programul National de Educatie Continua a Medicilor Veterinari. 

Puteti viziona imagini ale evenimentului aici si aici.

Last update: 07/12/2015

Sus