Proiectul Bursa Ceva a fost lansat la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca

Ceva Romania a demarat proiectul Bursa Ceva  la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca. Am plecat de la ideea sprijinirii studenților de la Facultatea de Medicină Veterinară prin acordarea unui sprijin financiar de 500 RON/lună pentru semestrul al doilea în cadrul anului universitar 2017-2018. Lansarea oficială a bursei a avut loc în data de 11 Ianuarie 2018, la FMV Cluj Napoca. Pe parcursul desfășurării proiectului, la care au aplicat 13 dintre cei mai buni studenți ai anilor terminali, s-au construit relații și punți de legătură între o companie farmaceutică multinațională și tineri de valoare ai mediului universitar clujean. S-au adresat întrebări și rostit răspunsuri, legate de așteptările unei companii în plina ascensiune, iar pe de altă parte, îndreptate catre gândurile și aspirațiile unei tinere generații de viitori medici veterinari.

Proba I de concurs:

Imaginează-ți (într-un document Word de 2-10 pagini A4) că ești un proaspăt angajat ca reprezentant medical al companiei și care a trecut de cele 6 luni de proba. Care crezi ca este rolul tău în organizație și ce obiective îți propui pentru a aduce un plus companiei?

Proba II de concurs:

Descrie (într-un document Word de maxim o pagină A4) cum îți imaginezi activitatea ta pe parcursul unei săptămâni de lucru.

Au fost doua probe de concurs în care aplicanții și-au expus punctul de vedere. Lucrările au inclus multă energie, entuziasm și pragmatism, totul presărat cu idealismul unor tineri care cred cu ambiție că viitorul le aparține și că pot aborda orice provocare. Comisia de evaluare a inclus atât reprezentanți USAMV, cât și ai Ceva Romania:

  •  Prorectorul USAMV Profesor Dr. Andrei MIHALCA;
  •  Prodecanul FMV Cluj Profesor Nicodim FIȚ;
  •  Reprezentant al studenților,  președinte ASMV, Andrei UNGUR;
  •  Director de Marketing la Ceva Romania, Dr. Petrișor Costache BOBESCU;
  •  Director General Ceva Romania, Dr. Ovidiu ȘUTEU.

Două dintre cele mai bune lucrări au fost premiateS-a hotărât ca bursierii ediției Bursa Ceva FMV Cluj Napoca 2018 să fie Maria-Cătălina MATEI si Ana-Maria BRATU,  dar câștigători sunt toți cei implicați, prin experiența dobândită și învățămintele însușite.

Bursa Ceva va continua datorită celor 13 studenți ambițioși ce și-au asumat curajul de a participa in premieră la un astfel de demers. Ei sunt cei ce ne-au inspirat și ne motivează să ne reîntâlnim și în anii universitari viitori, de asemenea, să extindem proiectul și în celelalte centre universitare din țară. 

Ovidiu ȘUTEU

Sus