Ceva Poultry Vaccinology Summit 2015

Simpozionul anual Ceva Sante Animale dedicat medicilor veterinari specialisti in patologia aviara.

In perioada 28 – 30 Aprilie 2015 a avut loc la Budapesta Simpozionul anual Ceva dedicat medicilor veterinari specialisti in patologia aviara. Scopul evenimentului a fost acela de a ajuta la cresterea performantelor producatorilor de oua si carne de pasare prin introducerea de strategii integrate si inovatoare de control a bolilor pasarilor.

Termenul de „Vaccinologie” introdus de Ceva Sante Animale de 3 ani, si deja bine cunoscut medicilor veterinari din intreaga lume, se refera la definirea unei nou orizont de expertiza prin combinarea celor mai avansate cunostinte in: crearea si utilizarea vaccinurilor, notiuni de epidemiologie, imunologie, boli infectioase, medicina preventiva, sanatate publica si virusologie si aplicarea acestora in mod practic in teren cu ajutorul unor programe adaptate si convenabile prin echipamente si servicii de monitorizare a proceselor.

La acest eveniment, 250 de specialisti din intreaga Europa, Africa si Orientul mijlociu s-au intalnit cu experti din intreaga lume unde au putut schimba informatii tehnice si practice despre strategiile de control a Bolii de Gumboro, Bronsitei Infectioase Aviare si a Bolii de Newcastle.

Ceva Romania a avut onoarea sa participe la acest summit alaturi de 11 medici veterinari specialisti in patologia aviara din Romania. 

Adrian Mocanu
Key Account Manager
Ceva Sante Animale Romania

Sus