Ceva Romania alaturi de Light into Europe

Light into Europe este unul din proiectele de caritate in care suntem implicati

Ceva Sante Animale Romania are onoarea si mandria de a veni in sprijinul Asociatiei Light into Europe, asociatie care deruleaza mai multe proiecte caritabile in Romania. Asociatia Light Into Europe vine in sprijinul persoanelor cu dizabilitati senzoriale din tara noastra. Printre proiecte se numara si pregatirea de caini ghid pentru persoane cu nevoi speciale. In acest sens, Ceva Sante Animale Romania a oferit pachetul complet de deparazitare externa si interna (Vectra 3D si Cestal Plus) pentru toti cei 28 caini aflati in evidenta asociatiei Light into Europe.

Ceva Sante Animale Romania s-a bucurat de o primire deosebit de calda din partea chipei Light into Europe: Cpt. Stan Platt, Anca, Severian si Rob, impreuna cu cainii Clinty, Bonnie si ceilalti. 

Light into Europe este o organizatie de caritate care a fost înfiintată de un grup de profesionisti in Marea Britanie, în anul 1986, pentru a dezvolta programe medicale si umanitare în estul Europei. Asociatia a fost initial concentrată pe furnizarea serviciilor de ambulanta aeriena si ajutor umanitar în ţările Est si Central Europene, oferind aceste servicii în România inca de la inceputul anilor 1990.

Prin colaborarea dintre Ceva Sante Animale Romania si Light into Europe, impărtăsim viziunea unei lumi în care copiii cu deficiențe senzoriale se bucură de aceleasi drepturi, oportunităti, responsabilităti, si calitate a vietii de care se bucura colegii lor fără handicap.

Sus