Ceva Sante Animale Romania & Societatea Romana de Dermatologie Veterinara

Al IV-lea Congres Național SRDV - "Derma De la Mic la Mare"

În intervalul 6-7 Octombrie, a avut loc a 4-a ediţie a Congresului Naţional al Societăţii Române de Dermatologie Veterinară.

Evenimentul cu titlul “Derma de la mic la mare”, a reunit la Hotel Ramada Park, aproximativ 200 de medici veterinari din toată ţara.

Ne mândrim că începând cu această ediţie, suntem partener pe termen lung al societăţii, iar împreună cu partenerul nostru Vetro Solutions, reuşim să contribuim la dezvoltarea dermatologiei veterinare şi la atragerea unui număr din ce în ce mai mare de medici pasionaţi de dermatologie.

În cadrul congresului medicii au văzut experienţa Ceva în dermatologie şi propunerea noastră de abordare multimodala a pacienţilor care suferă de afecţiuni dermatologice. Tot aici a avut loc lansarea unor produse inovative, din gama Douxo şi anume Douxo Mousse – o alternativă ce nu necesită îmbăierea în cadrul tratamentele topice.

Cu ajutorul Doamnei doctor Ana Maria Boncea DVM Resident ECVD , căreia îi mulţumim pe această cale, am reuşit să prezentăm o serie de 20 de cazuri clinice unde a fost subliniată importanța utilizării şi aplicabilitatea produselor din gama Douxo, produse esenţiale în tratamentul anumitor afecţiuni ale “barieriei cutanate”.

Pentru mai multe infomatii ne puteţi contacta la adresa cevaromania@ceva.com .

 

Sus