Ceva Sante Animale Romania, prezenta la AMVAC/RoSAVA 2015

Ceva Sante Animale Romania in parteneriat comercial cu Vetro Solutions a participat la a X-a editie a Congresului Internațional AMVAC/RoSAVA.

In perioada 12-14 Noiembrie 2015, Ceva Sante Animale Romania in parteneriat comercial cu Vetro Solutions a participat la a X-a editie a Congresului Internațional AMVAC/RoSAVA. Congresul internațional AMVAC/RoSAVA, eveniment anual ce susține calitatea și educația continuă a medicilor veterinari practicieni din Romania, se desfasoara traditional în toamna fiecarui an, la Centrul de Conferinte „International Casino Palace Sinaia”.

Congresul AMVAC/RoSAVA este cel mai mare și mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România și a devenit locul de referință, de întâlnire al medicilor veterinari practicieni din întreaga țară, al reprezentatilor din mediul universitar și al companiilor farmaceutice, producătoare, importatoare și distribuitoare de produse de uz veterinar.

In cadrul expozitiei organizate cu ocazia acestui eveniment, Ceva Sante Animale Romania si Vetro Solutions au venit in intampinarea participantilor in trei dintre domeniile de interes actual in practica medicala veterinara: Cardiologie Canina (combinatia unica de benazepril si spironolactona - produsul Cardalis), Parazitologie (combinatia unica ce asigura protectie completa contra ectoparazitilor la caine - produsul Vectra 3D) si Comportament Felin (feromoni pentru un comportament dorit la pisici - Feliway).

Pe langa activitatea obisnuita de stand expozitional (intalniri cu medicii veterinari, promovare produse, relationare, etc.), in acest an, cu sprijinul Disciplinei de Parazitologie si Boli Parazitare de la USAMV Cluj-Napoca, a fost organizat un workshop – seminar cu tema Ceva Practic: demonstratie microscopica pentru identificare de capuse si boli vectoriale la caini.

Evenimentul a fost supervizat de Prorector la USAMV Cluj, Conf. Dr. Andrei Mihalca si sustinut practic de doi dintre cei mai buni doctoranzi ai sai, Dr. Angela Ionica si Dr. Gianluca D'Amico, carora le multumim si pe aceasta cale.

Sus