Ceva Sport Team CROS 1 APRILIE 2018

Pe locuri, fiti gata, START!

Stafetele mixte Ceva P&L (Oana si Ovidiu) si Ceva Rum (Adelina si Cristian) s-au inscris la crosul 2X5 km organizat in Bucuresti pe 1 Aprilie 2018. Am alergat pentru sanatate, cu bucuria de a petrece o zi de primavara si de a savura impreuna spiritul de competitie ce ne caracterizeaza.

Telurile noastre initiale au fost oarecum diferite: unii sa participe in premiera la un astfel de eveniment, altii sa isi testeze calitatile sportive, insa toti ne-am dorit pur si simplu sa savuram impreuna bucuria de a alerga.

Am avut un obiectiv: clasarea in prima jumatate din totalul echipelor participante si l-am atins, in ciuda vantului, rafalelor de ploaie si numarului mare de participanti (peste 130 stafete au trecut linia de sosire).

TEAM (impreuna fiecare performeaza mai bine).

Acest gand ne-a motivat si ne-a dat aripi. Interesant este ca la sfarsitul probei, dupa ce am inceput sa respiram in ritm normal, fiecare din cei patru participanti am marturisit ca daca era doar o proba individuala, dificultatea cursei posibil sa fi dus la abandon. Am inteles inca o data cum functionam impreuna, mai bine, pentru rezultate maxime. Chiar daca fiecare dintre noi a avut momente in care poate a dorit sa renunte sau sa incetineasca ritmul de-a lungul celor 5000 m de alergare, gandul ca echipa conteaza pe el in atingerea obiectivului propus ne-a ajutat sa ne autodepasim ca indivizi si astfel sa obtinem un rezultat superb.

Pe 1 Aprilie 2018 am pacalit doar comoditatea de a sta in confortul fotoliului preferat din sufragerie, am sarbatorit sportul, am impartasit oboseala efortul si bucuria colegului de stafeta, realizarea obiectivului propus si mai ales ne-am bucurat de VIATA.

 

Va asteptam cu drag sa gafaiti :)) alaturi de noi.

Ceva Sport Team

Sus