Ceva lansează un „nou val de inovație” cu vaccinuri obținute prin noi tehnologii vaccinale

Ceva lansează un "nou val de inovație" pentru a ajuta industria avicolă să răspundă provocărilor legate de performanță in contextul producției "fără antibiotice" și al unei producții sustenabile.

Miami, 19 martie 2018 - Summitul Ceva New Technology, care va avea loc în perioada 20-22 martie, va aduce puternice dovezi științifice care susţin că vaccinarea optimă în staţia de incubaţie, cu vaccinuri de ultimă  tehnologie, reprezintă un pas inainte in performanța durabilă a producției.

            Inovaţia, determinată de necesitatea creșterii performanțelor, a producției fără antibiotice și a cerințelor de bunăstare stricte, este esențială pentru asigurarea succesului producătorilor de carne de pasăre. Din acest motiv, Ceva a investit în mod semnificativ în servicii - diagnostic, laborator, analiză de date și audit personalizat în fermă, pentru a ajuta producătorii să facă față provocărilor cu care se confruntă în activitatea lor zilnică. Compania afirmă că această abordare cuprinzătoare de prevenţie oferă cele mai avansate soluţii, bazate pe date ştiinţifice sigure şi informaţii practice cheie, toate concepute pentru a asigura o sănătate mai bună a păsărilor.

"Noul val de inovaţie" Ceva anticipează introducerea mai multor vaccinuri noi:

  • Vaccinul vectorial dublu insert împotriva ND și IBD - o nouă generație de vaccinuri vectoriale care răspunde limitării majore a vaccinării în staţia de incubație: imposibilitatea utilizării a 2 vaccinuri vectoriale HVT în acelaşi timp şi pentru aceeaşi pasăre.
  • O gamă de vaccinuri pentru coccidioză: Immucox®3, Immucox®5 și Immucox®T pentru puii de carne, reproducători şi curcani.
  • O noua generaţie de vaccinuri imuncomplex pentru protecţia broilerilor, reproducătorilor şi a găinilor ouătoare împotriva IBD, cu prezentarea primului produs: Novamune® pentru găinile ouătoare.

Experții internaționali, principalii lideri în domeniul reproducătorilor și marile companii de producție la nivel mondial au participat la o discuție cu tema "Care este miza pentru a face față provocărilor „fără antibiotice” și de performanță?", oferind posibilitatea de a împărtăși ultimele informații despre producția "fără antibiotice"şi dezvoltarea unor performanţe sustenabile în producţia de carne de pasăre. 

Angajamentul Ceva privind utilizarea responsabilă a antibioticelor datează de peste 10 ani și astăzi este o parte centrală a programelor de prevenţie care se concentrează asupra protecției, precum și asupra reducerii răspândirii bolilor. Dr Sylvain Comte, Managerul General al diviziei de păsări, a declarat, "Această abordare inovatoare are ca scop să asigure ferme de păsări mai sănătoase și mai puțin expuse infecțiilor bacteriene, îndeplinind nevoile comune ale consumatorilor și producătorilor de carne de pasăre. Ceva va contribui în continuare la îmbunătățirea stării de sănătate a păsărilor și va ajuta industria să facă faţă provocărilor producției fără antibiotice."

Sus