Feliway prezent la Bucharest Pet Exhibition

Feliway este brandul cel mai vandut la nivel mondial, recomandat cu incredere de veterinari si singurul demonstrat clinic ca reglator al comportamentului pisicilor.

Fiind prima dată în contact cu publicul la un eveniment deschis, am fost surprinşi de mulţimea iubitorilor de pisici interesaţi cu adevărat de comfortul şi comportamentul felinelor. Toţi iubitorii care au interacţionat cu echipa Ceva, au fost plăcut impresionaţi de Feliway şi modul lui de acţiune asupra comportamentului pisicilor.

Totodată ne bucurăm de mulţimea de participanţi la concursul nostru "Tombola Petexhibition" şi aşteptăm cu nerăbdare extragerile taloanelor câştigătoare, în data de 10 Martie 2016. Lista câştigătorilor va fi publicată pe siteul nostru: www.ceva.ro la secţiunea "Ştiri Ceva Sante Animale România" şi pe pagina de facebook "Feliway România".

Pentru că ne bucurăm să cunoaştem persoane care îşi iubesc cu adevărat micuţii prieteni , începem deja pregătirile pentru următorul eveniment la care vom participa cu drag, în cadrul "2016 Cat Olimpia World Show" , care va avea loc la Romexpo, Pavilion C3, începând cu 09 Aprilie 2016

Sus