Lansare Vectra 3D®

O solutie de protectie completa pentru controlul capuselor si al altor paraziti externi la caini, lansat in Romania de Ceva Sante Animale Romania

Datorita schimbarilor climatice, a globalizarii si a cresterii activitatilor turistice, in ultimii ani, la nivelul intregii planete se constata in general o crestere a frecventei parazitilor externi (capuse, tantari etc) precum si a bolilor transmise de acestia. Datorita modului lor de viata, cainii reprezinta o categorie extrem de expusa acestui fenomen, iar datorita coabitarii cu omul, riscul transmiterii bolilor este crescut. Cercetari recente pe populatia canina din Romania au aratat aparitia pe teritoriul tarii noastre a unor boli transmise de ectoparaziti, maladii necunoscute medicilor veterinari si proprietarilor de caini in urma cu cativa ani.

Studiile de piata efectuate in numeroase tari cu privire la doleantele proprietarilor de animale de companie au aratat fara echivoc ca intre 80 si 100% sunt preocupati de parazitii externi si de necesitatea existentei unor produse care, in primul rand sa previna muscatura parazitilor si sa actioneze inainte ca parazitii sa consume sange si sa transmita concomitent boala. Astfel, s-ar preveni transmiterea bolilor vectoriale. Pana in urma cu cativa ani, un produs atat de inovativ, care sa actioneze ca un repelent pentru capuse, purici, tantari si alti ectoparaziti nu era prezent pe piata din Romania.

In urma unor studii complexe, laboratoarele de cercetare ale Ceva Santé Animale au pus la punct si lansat pe piata Vectra 3D®, un produs revolutionar care previne la caini infestatia cu capuse, intepatura tantarilor, a flebotomilor si a mustelor de grajd dar si cu un puternic efect letal asupra puricilor. Efectul complex descris este posibil datorita unei combinatii unice a trei ingrediente active, cu efecte sinergice si potentate reciproc. La ora actuala, beneficiile amintite prin utilizarea produsului, fac produsul unic pe piata din tara noastra.

Vectra 3D® a fost lansat oficial in Romania in luna martie 2015. Astfel, proprietarii de animale de companie din Romania au de astazi la dispozitie o unealta in plus care va contribui cu siguranta la un control complet al atacului cu ectoparaziti, si consecutiv, al bolilor transmise de acestia.

Ovidiu Suteu DVM PhD 
Country Manager
Ceva Sante Animale Romania

Sus