Parteneriat Ceva Sante Animale pentru excelență

Ceva Sante Animale România, împreună cu partenerul nostru GEFCO, a aniversat 1 an de colaborare strategică dedicată optimizării calității serviciilor adresate pieței de produse farmaceutice veterinare din România.

Am avut cu toții ocazia să sărbătorim momentul în mod festiv în perimetrul depozitului Gefco și să înțelegem care sunt etapele procesului complex prin care produsele ajung la clienții Ceva Sante Animale România. Ca noutăți, am descoperit cum funcționează rutele domestice personalizate, create pe parcursul ultimului an pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, partenerii noștri, mari producători de carne de pasăre și porc din industrie. Prin acest program dedicat celor mai importanți beneficiari de produse biologice, Ceva Sante Animale a securizat lanțul de frig și livrarea în condiții premium a vaccinurilor.

Evenimentul ne-a facilitat de asemenea și un workshop demonstrativ al celui mai inovativ sistem de depozitare și transbordare a azotului lichid, tehnologie de ultimă generație adresată clienților noștri de vector-vaccinuri.

Acest moment aniversar oferă echipei Ceva Sante Animale România șansa de a le mulțumi tuturor partenerilor săi din teritoriu care ne-au provocat în a deveni mai buni, contribuind în mod dinamic la crearea unei comunități sănătoase în piața produselor farmaceutice de uz veterinar.

Sus