Primul Simpozion de „reprodAction” în România, mai 2017

Ceva Sante Animale România a organizat la data de 4 Mai la Alba Iulia primul simpozion pe subiecte de interes privind reproducţia la rumegătoarele mari sub emblema reprodAction.

Simpozionul a fost organizat de către Ceva Sante Animale România reprezentată de Cristian Marinescu, Sorin Lupaş şi Răzvan Stana, cu participare internaţională, avându-i că invitaţi şi speakeri pe Alessio Valenza- Global International Technical Manager şi Vasileios Kanoulas Marketing Manager- Grecia/Bulgaria/România. Evenimentul a fost conceput şi organizat pentru 21 de medici veterinari profesionişti ce urmăresc o înţelegere profundă a fiziologiei funcţiei reproductive la vacile de lapte şi carne din fermele Transilvaniei şi nu numai. Obiectivul principal a fost acela de a discuta fundamentele funcţiei reproductive şi apoi de a folosi scenarii reale pentru a ilustra procesul de identificare a disfuncţiilor şi de stabilire a protocoalelor terapeutice pentru rezolvarea acestora.

In prima parte s-au aprofundat cunoştinţele legate de fiziologia de bază, iar apoi a urmat un workshop cu privire la diferite protocoale de sincronizare. Participanţii au apreciat standardul tehnic foarte ridicat al întâlnirii şi au declarat că aşteaptă cu nerăbdare să participe la următorul simpozion reprodAction.

Întâlnirea face parte din programul Ceva Sante Animale de pregătire specializată pentru medicii veterinari şi întăreşte strategia companiei de a deveni lider mondial în domeniul managementului reproducţiei la vacile de lapte şi carne.
Pentru mai multe informaţii despre eveniment, ne puteţi contacta la adresa cevaromania@ceva.com.

Sus