Primul ministru al Frantei, domnul Manuel Valls, a vizitat Ceva Sante Animale

Libourne, 24 iulie 2015 – Primul ministru al Frantei, domnul Manuel Valls, a vizitat sediul central al Ceva Sante Animale din Libourne, pentru a se intalni cu Dr. Marc Prikazsky si alti lideri din acest domeniu din regiunea Aquitaine.

Libourne, 24 iulie 2015 – Primul Ministru al Frantei, domnul Manuel Valls, a vizitat sediul central al Ceva Sante Animale din Libourne, pentru a se intalni cu Dr. Marc Prikazsky, CEO al grupului Ceva Sante Animale, si cu alti lideri din acest domeniu, ce isi desfasoara activitatea in regiunea Aquitaine. 
    

Primul Ministru Manuel Valls viziteaza Ceva cu Marc Prikazsky
      

Primul Ministru a fost acompaniat de o delegatie numeroasa ce l-a inclus si pe Alain Rousset, Presedintele regiunii Aquitaine. Compania a investit recent mai mult de 20 milioane de euro in centru de productie din Libourne pentru a se asigura ca infrastructura sa este la cel mai inalt standard existent in acest moment in lume.

Pentru Marc Prikazsky, CEO al grupului Ceva Sante Animale, "vizita Primului Ministru este o recunoastere a dinamismului sectorului veterinar francez. Impreuna reprezentam 20% din intreaga piata a lumii. Ceva iese in evidenta in acest sector datorita structurii unice a actionariatului sau, ceea ce ne-a ajutat sa avem o crestere economica de doua cifre in ultimii zece ani. Speram ca am aratat ca se poate sa avem cresteri economice si sa facem afaceri la nivel international in timp ce continuam sa investim puternic in Franta. Cred in viitorul industrial al Europei pentru ca avem oameni pregatiti la nivel inalt si avem abilitatile necesare pentru a reusi, cu conditia sa continuam sa investim in facilitati industriale cu cel mai inalt grad de dezvoltare, pentru a putea ramane competitivi la nivel global."

O intalnire cu societatile cu capitalizare medie 

Vizita Primului Ministru la Ceva a inclus si o intalnire cu oamenii de afaceri membri ai Aquitaine Intermediate-Sized Business Club, club de afaceri al carui presedinte este Dr. Prikazsky. Clubul este unic in Franta si are ca membri in acest moment 42 de oameni de afaceri din sectorul industrial si cel al serviciilor de corporatie ce isi au baza in regiunea Aquitaine. Impreuna au o cifra de vazari de 5.5 miliarde de euro si au mai mult de 30,000 de angajati.

>> Puteti descarca de mai jos comunicatul de presa in limba engleza:

Sus