Simpozion cardiologie si nefrologie veterinara - Paris

Nuala Summerfield: "Conţinutul academic a fost foarte stimulator şi discuţiile individuale s-au completat reciproc. Distracţia a fost de prima clasă, aşa cum este şi ospitalitatea Ceva Sante Animale."

Ceva Sante Animale a organizat  pe 19 Februarie simpozionul "Human Veterinary Cross Talk", eveniment la care au participat peste 100 de medici veterinari din Europa, Statele Unite ale Americii şi Australia.Simpozionul, care a avut  că locaţie faimosul  Muzeu Naţional al Istoriei Naturale din Paris, a fost  un mare succes, cu un program stiintific excepţional.      

Publicul format din specialişti şi experţi în cardiologie şi nefrologie a fost încântat să afle noutăţile din aceste domenii, participând cu pasiune la discuţiile cu conferenţiarii. Atât publicul cât şi conferenţiarii, au savurat formă atrăgătoare şi incitantă a evenimentului.

Ne mândrim cu faptul că la acest eveniment, Ceva Sante Animale România a invitat doi lideri de opinie în domeniul cardiologiei veterinare din România, dr. Diana Mocanu şi dr. Florin Leca, cărora le mulţumim că au dat curs invitaţiei noastre.

Sperăm că la următoarea edititie, numărul invitaţilor din România să fie mai mare, corelat cu aprecierea de care se bucură Ceva Sante Animale ca inovator în acest domeniu al cardiologiei veterinare, pe plan mondial. 

Sus