Workshop Repro 2018

Al doilea eveniment reprodAction din Romania.

   Ceva Sante Animale România a organizat la București în data de 08 martie 2018 cel de-al doilea eveniment reprodAction din România, după cel din 2017 de la Alba Iulia. La acest eveniment au participat aproximativ 20 de medici veterinari practicieni din zona de sud a țării. În cadrul evenimentului s-a urmărit o înțelegere mai profundă a fiziologiei funcției reproductive la vacile de lapte dar și a protocoalelor terapeutice folosite pentru inducerea estrului.

   Vasileios Kanoulas – Marketing Manager Grecia/Bulgaria/România în cadrul companiei Ceva Sante a fost alături de noi în calitate de speaker și trainer al acestui eveniment, oferind celor prezenți posibilitatea aprofundării și îmbogățirii cunoștințelor profesionale cu ultimele noutăți în domeniul reproducției la bovine.

   Ceea ce ne-am propus împreună cu participanții în cadrul acestui eveniment a fost să reușim să ne perfecționăm abilitatea de a vedea dincolo de uzualele protocoale de sincronizare, să înțelegem exact ceea ce se întâmplă cu aparatul reproducător al animalului în momentul în care aplicăm anumite protocoale terapeutice și mai ales de a răspunde la întrebarea “De ce uneori în practică întâlnim cazuri în care aceste protocoale nu au eficiența scontată?”.

   În ce-a de-a II-a parte a avut loc un workshop practic axat pe  protocoalele de sincronizare, raportate la ciclul estral al bovinelor. Participanții au apreciat nivelul tehnic al întâlnirii, modul în care le-au fost expuse informațiile și au declarat că așteaptă cu nerăbdare să participe la următorul modul.

   Întâlnirea face parte din programul Ceva Sante Animale de pregătire specializată pentru medicii veterinari şi întăreşte strategia companiei de a deveni lider mondial în domeniul managementului reproducţiei la vacile de lapte şi carne.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, ne puteţi contacta la adresa cevaromania@ceva.com.

Sus