Workshop cardiologie Ceva Sante Animale Romania

Curs de Cardiologie Veterinara – Modulul I

In perioada 31 octombrie – 01 noiembrie 2015, Ceva Sante Animale Romania, in parteneriat cu Vetro Solutions, au organizat la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti un workshop de Cardiologie Veterinara. 

Acest eveniment, organizat in cadrul Programului de Educatie Continua Postuniversitara, a avut 50 de participanti, medici veterinari practicieni din Bucuresti si din jurul capitalei. Motivatia participantilor la workshop a fost consolidarea cunostintelor de baza dar si insusirea unor notiuni de actualitate intr-un domeniu atat de dinamic cum este cardiologia animalelor de companie.

Evenimentul a avut loc sub egida Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, participantii primind la final diplome de participare, totodata, fiind rasplatiti cu puncte in Programul National de Educatie Continua a Medicilor Veterinari. 

Notiunile teoretice si partea practica au fost prezentate de Dr. Florin Leca, doctorand FMV. In cursul seminarului, Dr. Teo Iacob de la Vetro Solutions, le-a prezentat participantilor avantajele medicale si practice ale produsului Cardalis. Cardalis este un produs medicinal de top, utilizat in cardiologie la nivel mondial.

Succesul deosebit de care s-a bucurat evenimentul, a dus la programarea, in perioada urmatoare, a unor activitati similare si in alte centre medicale veterinare din tara: Constanta, Galati, Iasi, Cluj.

Evenimentele urmatoare vor avea loc dupa cum urmeaza:

Constanta   - 04.12.2015

Galati        - 05.12.2015

Iasi           - 06.12.2015

Cluj           - 12.12.2015

Fiecare eveniment, va fi creditat cu 30 puncte.

Multumim Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, Doamnei Conf. Dr. Iuliana Ionascu, pentru sprijin acordat si gazduire.

Sus